Just nu rekryterar vi följande spännande roller!

Digital marknadschef
Produktadministratör (vikariat)

Digital marknadschef

Drivs du av att jobba med ständig utveckling, nå uppsatta mål och resultat och identifierar dig som prestigelös och en trygg ledare, då är detta sannolikt rollen för dig.

Vad du ska göra

Som digital marknadschef är det ditt ansvar att utarbeta och tillse att Zidcores marknadsplan och tillhörande aktiviteter är genomarbetade och ständigt löper i linje med vår väg framåt. Du kommer behöva jobba med stort fokus på löpande uppföljningar och ständiga förbättringar av vår marknadsföring online. Det är även ett av dina huvudsakliga ansvarsområden att säkerställa att alla våra produkter på samtliga webbplatser presenteras på bästa möjliga sätt i sällskap med välskrivna texter, snygga bilder och rörligt material. Till din hjälp har du en produktadministratör (detta kommer under det inledande året att vara en vikarie då vår ordinarie kollega på denna post går på föräldraledighet till sommaren) och det är även ditt ansvar att leda och fördela både ditt och produktadministratörens arbete (så väl som att hålla er båda motiverade och engagerade). Ditt andra avgörande fokusområde är den löpande utvecklingen av våra sälj- och varumärkesdrivande kampanjer, kundkanaler, nykundsbearbetning, partnerskap etc. Du förväntas driva dessa frågor på ett proaktivt men analytiskt sätt i nära dialog med försäljningschefen (tillika VD och den du rapporterar till) och med full koll på nya GDPR. Förutom själva marknadsföringen och kundbearbetningen är det även du som ansvarar för eventuell implementation och uppdatering etc. av t ex betalsystem m.m., vilket innebär att du förväntas känna dig trygg i e-handelsvärldens tekniska system.

Vilka vi är och vem du behöver vara

Vi jobbar i nuläget fem personer i Borgeby där två av oss håller till ute på lagret. Resterande två av våra totalt sju kollegor finns på våra övriga två lagerdepåer i landet. Som gäng karaktäriseras vi av prestigelöshet, flexibilitet, en vilja att hjälpas åt och göra det lilla extra när så behövs och detta är viktigt att du kan identifiera dig med och lever efter. Du gillar det operativa arbetet lika väl som du behöver kunna leda och engagera din kollega inom marknad. Du är självgående och vår expert inom webbkampanjer och onlinemarknadsföring. Det ligger naturligt för dig att optimera nyckeltal genom analys av marknadsaktiviteterna och det är du som driver dessa förslag och frågor.

Vad du behöver kunna

Du behöver ha 2 – 5 års erfarenhet av onlinemarknadsföring och att jobba datadrivet. Du är välbekant med SEO, SEM, retargeting och content marketing och en van beställare av dessa tjänster. Dessutom har du god erfarenhet av sociala medier och är van användare av Google analytics. Du besitter en god analytisk förmåga och är ett ess på Officepaketet och Adobe Photoshop. Du har ett brett nätverk av ”branschkollegor” och håller dig ständigt uppdaterad om hur e-handeln utvecklas. Det är meriterande om du har arbetat med e-handel och/eller PR, sälj, varumärke och antingen B2C- eller B2B-produkter. Svenska och engelska läser och skriver du obehindrat samt har god förståelse för norska och danska.

Så här söker du tjänsten

Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 1 mars vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Borgeby
Anställning: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Skynda dig att söka!

Produktadministratör (vikariat)

Vad vi söker

Vi söker dig som har ett intresse för e-handel och vill bidra till att utveckla vårt digitala kunderbjudande.

Som produktadministratör kommer du att arbeta med att lansera nya produkter vilket innebär allt ifrån kontakt med leverantörer, skriva produkttexter, fixa bilder, kategorisera varorna i vårt produkthanteringssystem till att se till att koppla på relevanta merförsäljningsprodukter. Du behöver vara en god skribent, ha ett gediget SEO-tänk och ett strukturerat tillvägagångssätt. Att du kan hantera och bearbeta stora mängder information och är noggrann men också snabbfotad ser du som lika självklart som vi.

Vem du är

Givetvis är du bekväm i konsten att skriva tydliga, innehållsrika och kreativa texter för att på bästa sätt presentera vårt växande sortiment online. Som produktadministratör måste dessutom din förmåga att strukturera och hålla ihop helheten vara sylvass – du planerar och lägger upp arbetet för att allt ska flyta och inga deadlines missas.

Att du har en mycket god datorvana ”goes without saying” och är dessutom en fena på Adobe Photoshop och Office-paketet där du skapar banners och annat bildmaterial. Råkar du dessutom ha erfarenhet av plattformen E37 är detta meriterande. Då vi även finns representerade i på den norska och danska marknaden behöver du ha en god förståelse för dessa båda språk.

Du ser och tar vara på förbättringsmöjligheter samt har vad som krävs för att ge kunden ett toppintryck av att handla hos oss och du har öga för detaljer. Inget lämnas åt slumpen. Därför har du redan reagerat på att ’detaljer’ var felstavat ovan.

Du arbetar närmast med digitala marknadschefen men bland dina övriga härliga kollegor finns även lagerpersonal och sälj- och kundtjänstmedarbetare. Eftersom vi är en liten arbetsplats (av våra totalt sju anställda arbetar fem på plats i Borgeby och resterande två är spridda på våra två övriga depåer i Sverige) är det viktigt att vi trivs med varandra och därför lägger vi stor vikt vid att hitta en person som passar in i vårt gäng.

Placering: Borgeby
Anställning: Vikariat (ca 1 år)
Omfattning: Heltid
Tillträde: runt juni, 2019

Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 1 mars vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker ständigt efter drivna och kompetenta personer med erfarenhet inom framförallt försäljning och e-handel.

Välkommen med din ansökan!
Zidcore Gasell EY