Just nu rekryterar vi följande spännande roller!

Produktadministratör (vikariat)

Zidcore AB är ett växande och lönsamt privat e-handelsbolag. Vi har funnits sedan 2012 och äger och driver siterna www.lastexperten.se och www.traningsmaskiner.com (vi finns även på den norska och danska marknaden). Vi finns även representerade på ett antal externa marketplaces så som www.cdon.se, www.bygghemma.se m fl. Vi håller till – i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde där vi även har en av våra lagerdepåer och några av våra just nu totalt 8 anställda (spridda över södra Sverige) arbetar här. År 2019 omsatte vi ca 80 MSEK.

Vad vi söker
Vi söker dig som har ett intresse för e-handel och vill bidra till att utveckla vårt digitala kunderbjudande.

Som produktadministratör kommer du att arbeta med att lansera nya produkter vilket innebär allt ifrån kontakt med leverantörer, skriva produkttexter, fixa bilder, kategorisera varorna i vårt produkthanteringssystem till att se till att koppla på relevanta merförsäljningsprodukter. Du behöver vara en god skribent, ha ett gediget SEO-tänk och ett strukturerat tillvägagångssätt. Att du kan hantera och bearbeta stora mängder information och är noggrann men också snabbfotad ser du som lika självklart som vi.

Vem du är
Givetvis är du bekväm i konsten att skriva tydliga, innehållsrika och kreativa texter för att på bästa sätt presentera vårt växande sortiment online. Som produktadministratör måste dessutom din förmåga att strukturera och hålla ihop helheten vara sylvass – du planerar och lägger upp arbetet för att allt ska flyta och inga deadlines missas.

Att du har en mycket god datorvana ”goes without saying” och är dessutom en fena på Adobe Photoshop och Office-paketet där du skapar banners och annat bildmaterial. Råkar du dessutom ha erfarenhet av plattformen E37 är detta meriterande men inget krav. Då vi även finns representerade på den norska och danska marknaden behöver du ha en god förståelse för dessa båda språk. Kunskaper i finska språket är meriterande.

Du ser och tar vara på förbättringsmöjligheter samt har vad som krävs för att ge kunden ett toppintryck av att handla hos oss och du har öga för dataljer. Inget lämnas åt slumpen. Därför har du redan reagerat på att ’detaljer’ var felstavat ovan.

Du arbetar närmast med produktchefen men bland dina övriga härliga kollegor finns även lagerpersonal och sälj- och kundtjänstmedarbetare. Eftersom vi är en liten arbetsplats (av våra totalt sju anställda arbetar sex på plats i Borgeby och resterande två är spridda på våra två övriga depåer i Sverige) är det viktigt att vi trivs med varandra och därför lägger vi stor vikt vid att hitta en person som passar in i vårt gäng.

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 1 maj vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Borgeby
Anställning: Vikariat (tom 2020-11-30), med möjlighet till förlängning.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Extrapersonal till lager Borgeby

Zidcore söker extrapersonal för timanställning på lagret i Borgeby. Arbetsuppgifterna kommer vara orderplock av fitnessutrustning, packning, avräkning av inleveranser etc.
För denna tjänst värderar vi de personliga egenskaperna extra högt. Vi söker dig som har energi och framåtanda samt är en ansvarskännande person som värdesätter ordning och reda. Vi vill att den sökande är minst 18 år. Truckkort är inget krav men är ett plus.
Skicka din ansökan till info@zidcore.com
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.
Välkommen med din ansökan!

Vi söker ständigt efter drivna och kompetenta personer med erfarenhet inom framförallt försäljning och e-handel.

Välkommen med din ansökan!
Zidcore Gasell EY