Just nu rekryterar följande tjänster.

Redovisningsekonom
Finskspråkig kundtjänstmedarbetare

Redovisningsekonom

Zidcore AB är ett snabbväxande och lönsamt privat e-handelsbolag. Vi har funnits sedan 2012 och äger och driver siterna www.lastexperten.se och www.traningsmaskiner.com. Vi finns även representerade på ett antal externa marketplaces så som www.bygghemma.se m fl.

Vårt kontor är i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde. Där är vi totalt 7 anställda och 2019 omsatte vi ca 104 MSEK med fortsatt god tillväxt.

Vi har etablerade siter i Norge och Danmark förutom i Sverige och håller för närvarande på med en expansion till Finland. Då verksamheten har vuxit kraftigt söker vi nu en ekonom som självständigt kan sköta ekonomiavdelningen och tillhörande bokslut. Till din hjälp har du en fulltidsanställd och två deltidsanställda ekonomiassistenter. Vi ser gärna att du är ung och hungrig och i början av din karriär, men att du arbetat minst ett par år och förstår vad det innebär att göra kompletta bokslut.

Vad vi söker
Som redovisningsekonom hos oss är du en nyckelspelare och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas. Du förväntas planera och driva ditt arbete självständigt utifrån uppsatta tidplaner och rapporteringstidpunkter. Ordning och reda är det som definierar uppdraget och rollen är en central punkt mellan produktavdelningen, försäljningsavdelningen och reklamationsavdelningen.

Hos oss jobbar du för tillfället i ett team om tre och arbetstempot är i perioder högt. Då bolaget sedan nyligen ingår i en större koncern, är det strikta rapporteringsdeadlines som gäller och arbetet måste planeras med utgångspunkt från detta. Då du kommer vara placerad på kontorshotell i Malmö och dina övriga medarbetare på ekonomiavdelningen arbetar delvis varierade tider och på distans, ställer rollen extra höga krav på kommunikation med övriga inblandade. Då vi är ett digitalt bolag sker mycket kommunikation via digitala kanaler, men även kommunikation via telefon är en viktig del i att snabbt kunna lösa uppkomna problem/utmaningar.

Vår förväntan på den sökande:

 • Du har förmågan att självständigt kunna sammanställa ett bokslut.
 • Du har arbetat minst ett par år med självständigt redovisningsarbete, gärna på ett mindre bolag där du arbetat med alla delar inkl moms och sociala avgifter
 • Du har en inre förmåga att driva dig själv framåt med hög fart och därigenom uppnå förändring.
 • Du har god till avancerad kunskap om Excel och övriga delar av Officepaketet.
 • Kunskap om Visma Administration och eller Garp affärssystem är meriterande.
 • Du trivs i mötet med andra människor.
 • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt.
 • Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.
 • Du har som minst en fullgjord gymnasieutbildning
 • Du är van att planera ditt arbete och att jobba utifrån uppsatta deadlines och mål.
 • Du är målinriktad, förändringsbenägen, ansvarstagande och effektiv. I oväntade situationer så fattar du egna beslut och tar initiativ inom ramarna för verksamheten och uppsatta mål.
 • Generell digital kunskap är meriterande

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 10 februari vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Kontorshotell i Malmö
Anställning: tillsvidare med inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Vi ser fram emot din ansökan!

Finskspråkig kundtjänstmedarbetare

Zidcore AB är ett snabbväxande och lönsamt privat e-handelsbolag inom WESportskoncernen. Vi har funnits sedan 2012 och äger och driver på den svenska marknaden de marknadsledande siterna www.lastexperten.se och www.traningsmaskiner.com. En spännande och prioriterad del inom Zidcore är etableringen av vår finska nätbutik Training365.fi som lanserades under slutet av 2021. Vårt mål är att även där successivt ta marknadsandelar med många nöjda kunder.

Vårt kontor är i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde. Där är vi totalt 9 anställda och 2021 omsatte vi ca 171 MSEK med fortsatt god tillväxt.

Vad vi söker
Du har i den här rollen möjlighet att vara med redan från start och bygga en framgångsrik försäljning med många nöjda kunder för Zidcore i Finland. Som kundtjänstmedarbetare fyller ditt arbete en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas. Ett krav för tjänsten är att du behärskar finska på modersmålsnivå både i tal och skrift. Som finskspråkig är du även en viktig resurs för vår marknadsavdelning vad gäller att stötta med översättning av kampanjmaterial och andra kortare texter.

Hos oss jobbar du för tillfället i ett team om tre och arbetstempot är i perioder högt. Förutom vanliga kontorstider ingår ibland kundsupport på kvällar och helger. Vi kommunicerar och servar våra kunder främst via chat, telefon och mail men välkomnar även ett och annat fysiskt besök emellanåt (begränsas under Coronapandemin). Din huvuduppgift i kundkontakten är främst att besvara kundfrågor, hantera inkommande samtal, ge rådgivning, följa upp offerter och annan merförsäljning. I det dagliga genomförandet ingår ett visst mått av administrativa arbetsuppgifter. Då vi är få till antalet och värnar om vår gemenskap är det viktigt att ingen känner sig främmande för att hjälpa till där det behövs.

Vår förväntan på den sökande:

 • Du trivs i mötet med andra människor och har tidigare arbetat med kundservice och försäljning.
 • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt.
 • Du talar och skriver finska på modersmålsnivå.
 • Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har god förståelse för norska och danska, eftersom du även är en del i det kundserviceteam som arbetar med de marknaderna.
 • Du har som minst en fullgjord gymnasieutbildning
 • Du är målinriktad, förändringsbenägen, ansvarstagande och effektiv. I oväntade situationer så fattar du egna beslut och tar initiativ inom ramarna för verksamheten och uppsatta mål.
 • Du har möjlighet att arbeta obekväm arbetstid.
 • Du besitter en god datorvana och har arbetat i olika administrativa system som affärssystem, logistiksystem och Officepaketet.

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 28 februari vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Borgeby
Anställning: tillsvidare med inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker ständigt efter drivna och kompetenta personer med erfarenhet inom framförallt försäljning och e-handel.

Välkommen med din ansökan!
Zidcore Gasell EY