Säljande kundtjänstmedarbetare – Borgeby

Vad vi söker
Som säljande kundtjänstmedarbetare hos oss så är du en nyckelspelare i vårt sälj inom träningsmaskiner och släpvagnar och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas. Du förväntas planera och driva ditt arbete självständigt utifrån uppsatta försäljningsmål och relaterar alltid till den digitala köpprocessen med fokus på att skapa goda kundupplevelser.

Hos oss jobbar du för tillfället i ett team om två och arbetstempot är i perioder högt. Förutom vanliga kontorstider så ingår ibland kundsupport på kvällar och helger. Vi kommunicerar och servar våra kunder främst via chat, telefon och mail men välkomnar även ett och annat fysiskt besök emellanåt. Din huvuduppgift är att hjälpa våra kunder genom att främst besvara kundfrågor, hantera inkommande samtal, ge rådgivning, följa upp offerter och annan merförsäljning, ta emot besök och emellanåt packa upp/ner en och annan order. I det dagliga genomförandet ingår ett visst mått av administrativa arbetsuppgifter. Då vi är få till antalet och värnar om vår gemenskap är det viktigt att du känner samma tillhörighet med kollegorna på lagret som med kontorssidan och inte heller känner dig främmande för att hjälpa till där du behövs.

Vår förväntan på den sökande:

  • Du trivs i mötet med andra människor och har tidigare arbetat med kundservice och försäljning.
  • Du har som minst en fullgjord gymnasieutbildning
  • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt.
  • Du är van att planera ditt säljarbete och jobba utifrån uppsatta deadlines och mål.
  • Du är målinriktad, förändringsbenägen, ansvarstagande och effektiv. I oväntade situationer så fattar du egna beslut och tar initiativ inom ramarna för verksamheten och uppsatta mål.
  • Du har möjlighet att arbeta obekväm arbetstid.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet eller intresse av släpvagnar eller träningsmaskiner.
  • Du besitter en god datorvana och har arbetat i olika administrativa system (t ex Visma) och Officepaketet.
  • Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har god förståelse för norska och danska, då vi även finns representerade på dessa marknader.

Placering: Borgeby
Anställning: Tillsvidare med inledande provanställning .
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker ständigt efter drivna och kompetenta personer med erfarenhet inom framförallt försäljning och e-handel.

Välkommen med din ansökan!
Zidcore Gasell EY