Just nu rekryterar vi följande spännande roller!

Lagermedarbetare

Zidcore AB är ett växande och lönsamt privat e-handelsbolag. Vi har funnits sedan 2012 och äger och driver siterna www.lastexperten.se och www.traningsmaskiner.com (vi finns även på den norska och danska marknaden). Vi finns även representerade på ett antal externa marketplaces så som www.bygghemma.se m fl. Är du boendes eller resandes längs E6:an kanske du sett vår skylt ute vid vägen vid Borgeby-avfarten. Det är även här vi håller till – i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde där vi även har en av våra lagerdepåer och några av våra just nu totalt 10 anställda (spridda över södra Sverige) arbetar här. År 2019 omsatte vi ca 80 MSEK.

Vad vi söker
Du tar ansvar för att in- och utleveranserna sker effektiv och smidigt. Inleveranserna kommer styckvis eller i containers och ankomstkontrolleras. Containrarna lossas ibland manuellt, vilket kan vara fysiskt krävande, och ibland med truck. Arbetet kräver både effektivitet och organisationsförmåga. Orderplock, packning samt sammanställning av fraktdokument ingår likaså, liksom viss montering av tillbehör på de släpvagnar vi säljer. Delar av lagerhanteringen sker med en plocktruck vilket underlättar arbetet till viss del.

Vi tror du har några års erfarenhet från lagerarbete kanske från ett distributionslager eller från styckegodshantering. Troligtvis är du van vid systemstöd och har i övrigt en allmänt god datorvana. Du har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska samt körkort B och godkänt truckkort för A1-A4, B1, B2.

För denna tjänst värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är en lojal och ansvarskännande person som värdesätter ordning och reda. Samtidigt tar du egna initiativ och arbetar effektivt och lösningsorienterat. Arbetsuppgifterna innebär att du både arbetar självständigt och i team men vid tillfälliga toppar tar vi även in extra bemanning.

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 31 december vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Borgeby
Anställning: tillsvidare med inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Vi söker ständigt efter drivna och kompetenta personer med erfarenhet inom framförallt försäljning och e-handel.

Välkommen med din ansökan!
Zidcore Gasell EY