Just nu rekryterar vi följande spännande tjänster.


Produktadministratör
Finskspråkig säljande kundtjänstmedarbetare
Redovisningsekonom

Produktadministratör e-handel

Zidcore AB är ett snabbväxande och lönsamt privat e-handelsbolag. Vi har funnits sedan 2012 och driver siterna lastexperten.se och traningsmaskiner.com. Vi finns även representerade på ett antal externa marknadsplatser så som cdon.se, bygghemma.se m fl.

Vårt kontor är i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde. Där är vi totalt 7 anställda och 2020 omsatte vi ca 171 MSEK med fortsatt god tillväxt.

Vi har etablerade siter i Norge och Danmark förutom i Sverige och håller för närvarande på med en expansion till Finland. Som produktadministratör ingår du i ett team som ansvarar för att produkterna på Zidcores webbplatser presenteras på bästa möjliga sätt online med välskrivna texter, bra bildmaterial samt rörligt material. Din roll bli en viktig del i vårt expanderande e-commerce team.

Vad vi söker
Tjänsten kräver ingen specifik utbildning men du behöver kunna använda dator som ett effektivt arbetsredskap. Svenska och engelska läser och skriver du obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll eller uppgifter inom e-handelsbranschen.

Rollen som produktadministratör ingår i en avdelning som på Zidcore kallas för Content och där har vi en mix av profiler och specialistkunskaper. I den här rollen söker vi dig som ser Excel som en av dina bästa vänner. Du bygger formler som den naturligaste sak i världen och tycker att ett Excelblad på tusentals rader är ingen big deal. Stämmer det in på dig kommer du älska den här rollen.

För en framgångsrik e-handel är ett par av nycklarna ett brett sortiment med en stor mängd data som beskriver produkterna och gör användarupplevelsen till en fröjd genom att ge möjlighet till filtreringar, smarta rekommendationer och produktjämförelser på attributnivå. I den här rollen kommer du vara en av de som fokuserar på just detta och kommer att vara en viktig faktor till Zidcores fortsatta framgång. Det du gör varje dag kommer att göra skillnad på riktigt. Om du som är vass på datahantering inte är duktig på att skriva kreativa texter så är det inget att oroa sig över. I mixen av kompetenser har vi andra som fokuserar på just det.

Som person har du en hög ambition och vi tror att du har en tävlingsinriktad teamspelare. Du har en stor arbetskapacitet och flexibilitet samt är duktig på att leda dig själv mot framgång genom att sätta upp mål och effektiva processer. Du ser lösningar snarare än problem.

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Senast 15 september vill vi ha din ansökan. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Borgeby
Anställning: Tillsvidare med inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta CMO Christian Ekman på telefonnummer 0727 – 189700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Finskspråkig säljande kundtjänstmedarbetare

Zidcore AB är ett snabbväxande och lönsamt privat e-handelsbolag. Vi har funnits sedan 2012 och äger och driver siterna www.lastexperten.se och www.traningsmaskiner.com. Vi finns även representerade på ett antal externa marketplaces så som www.bygghemma.se m fl.

Vårt kontor är i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde. Där är vi totalt 7 anställda och 2020 omsatte vi ca 171 MSEK med fortsatt god tillväxt.

Vi har etablerade siter i Norge och Danmark förutom i Sverige. Nästa steg i vår expansion i Norden är nu att etablera en site även i Finland. Du har i den här rollen möjlighet att vara med redan från start och bygga en framgångsrik försäljning för Zidcore i Finland. Eftersom du är den första vi anställer för den finska marknaden kommer du att ha en både bred och väldigt spännande roll. Att det även innebär ett stort ansvar att driva och utveckla vår etablering på den finska marknaden vill vi att det triggar dig extra mycket.

Vad vi söker
Som säljande kundtjänstmedarbetare hos oss är du en nyckelspelare och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi uppevs och lyckas. Du förväntas planera och driva ditt arbete självständigt utifrån uppsatta försäljningsmål och relaterar alltid till den digitala köpprocessen med fokus på att skapa goda kundupplevelser. Ett krav för tjänsten är att du behärskar finska på modersmålsnivå både i tal och skrift. Som finskspråkig är du även en viktig resurs för vår marknadsavdelning vad gäller att stötta med översättning av kampanjmaterial och framförallt vara den som analyserar och bevakar den lokala finska marknaden inom e-handel och fitness. Du blir även en viktig resurs i vårt samarbete med lokala marketplaces i Finland.

Hos oss jobbar du för tillfället i ett team om tre och arbetstempot är i perioder högt. Förutom vanliga kontorstider ingår ibland kundsupport på kvällar och helger. Vi kommunicerar och servar våra kunder främst via chat, telefon och mail men välkomnar även ett och annat fysiskt besök emellanåt (begränsas under Coronapandemin). Din huvuduppgift i kundkontakten är främst att besvara kundfrågor, hantera inkommande samtal, ge rådgivning, följa upp offerter och annan merförsäljning. I det dagliga genomförandet ingår ett visst mått av administrativa arbetsuppgifter. Då vi är få till antalet och värnar om vår gemenskap är det viktigt att ingen känner sig främmande för att hjälpa till där det behövs.

Vår förväntan på den sökande:

 • Du trivs i mötet med andra människor och har tidigare arbetat med kundservice och försäljning.
 • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt.
 • Du talar och skriver finska på modersmålsnivå.
 • Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har god förståelse för norska och danska, eftersom du även är en del i det kundserviceteam som arbetar med de marknaderna.
 • Du har som minst en fullgjord gymnasieutbildning
 • Du är van att planera ditt säljarbete och jobba utifrån uppsatta deadlines och mål.
 • Du är målinriktad, förändringsbenägen, ansvarstagande och effektiv. I oväntade situationer så fattar du egna beslut och tar initiativ inom ramarna för verksamheten och uppsatta mål.
 • Du har möjlighet att arbeta obekväm arbetstid.
 • Du besitter en god datorvana och har arbetat i olika administrativa system som affärssystem, logistiksystem och Officepaketet.

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Placering: Borgeby
Anställning: tillsvidare med inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: snarast möjligt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953.

Vi ser fram emot din ansökan!

Redovisningsekonom

Tengo Sport Sweden AB och Zidcore AB är två snabbväxande lönsamma e-handelsbolag inom 
WE Sportskoncernen. Bolagen har funnits i många år och äger och driver siterna Tengo.se, Lastexperten.se och Traningsmaskiner.com. Vi finns även representerade på ett antal externa marketplaces så som Bygghemma.se och CDON.com.  

Vårt kontor är i fräscha lokaler i Borgebys handelsområde. Där är vi totalt 10 anställda och 2020 omsatte bolagen samlat 250 MSEK med fortsatt god tillväxt. 

Vi har etablerade siter i Norge och Danmark förutom i Sverige och håller för närvarande på med en expansion till Finland. Då verksamheten har vuxit kraftigt söker vi nu en ekonom som tillsammans med ett team ekonomer kan sköta ekonomiavdelningen och tillhörande bokslut. Till din hjälp har du en fulltidsanställd och tre deltidsanställda ekonomiassistenter. Vi ser gärna att du är driven och hungrig men några års erfarenhet av att hantera kompletta bokslut i ett bolag.  

Vad vi söker
Som redovisningsekonom hos oss är du en nyckelspelare och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas. Du förväntas planera och driva ditt arbete självständigt utifrån uppsatta tidplaner och rapporteringstidpunkter. Ordning och reda är det som definierar uppdraget och rollen är en central punkt mellan produktavdelningen, försäljningsavdelningen och reklamationsavdelningen. 

Hos oss jobbar du för tillfället i ett team om fyra och arbetstempot är i perioder högt. Då bolaget sedan nyligen ingår i en större koncern, är det strikta rapporteringsdeadlines som gäller och arbetet måste planeras med utgångspunkt från detta. Då du kommer vara placerad på kontorshotell i Malmö alternativt vid vår anläggning i Borgeby och dina övriga medarbetare på ekonomiavdelningen arbetar delvis varierade tider och på distans, ställer rollen extra höga krav på kommunikation med övriga inblandade. Då vi är ett digitalt bolag sker mycket kommunikation via digitala kanaler, men även kommunikation via telefon är en viktig del i att snabbt kunna lösa uppkomna problem/utmaningar.  

Vår förväntan på den sökande: 

 • Du har förmågan att självständigt kunna sammanställa ett bokslut. 
 • Du har arbetat minst ett par år med självständigt redovisningsarbete, gärna på ett mindre bolag där du arbetat med alla delar inkl moms och sociala avgifter.
 • Du har en inre förmåga att driva dig själv framåt med hög fart och därigenom uppnå förändring.  
 • Du har god till avancerad kunskap om Excel och övriga delar av Officepaketet. 
 • Kunskap om Visma Administration och eller Garp affärssystem är meriterande. 
 • Du trivs i mötet med andra människor.
 • Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. 
 • Du behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. 
 • Du har som minst en fullgjord gymnasieutbildning  
 • Du är van att planera ditt arbete och att jobba utifrån uppsatta deadlines och mål. 
 • Du är målinriktad, förändringsbenägen, ansvarstagande och effektiv. I oväntade situationer så fattar du egna beslut och tar initiativ inom ramarna för verksamheten och uppsatta mål.   
 • Generell digital kunskap är meriterande 

Kontakt
Skicka din ansökan med cv till info@zidcore.com. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du söker så snart som möjligt. 

Placering: Kontorshotell i Malmö alt vid vår anläggning i Borgeby
Anställning: tillsvidare med inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: snarast möjligt  

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta VD Fredric Westerdahl på telefonnummer 0702 – 696953. 

Vi ser fram emot din ansökan!  

Vi söker ständigt efter drivna och kompetenta personer med erfarenhet inom framförallt försäljning och e-handel.

Välkommen med din ansökan!
Zidcore Gasell EY