Om Zidcore

Zidcore AB, som är ett av Sveriges snabbast växande privata e-handelshus, driver ett flertal oberoende e-handelssiter. www.Lastexperten.se och www.Traningsmaskiner.com, som är två av bolagets siter, är båda banbrytande och marknadsledande på den svenska marknaden. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Danmark och nästa steg är Europa.

Zidcore bildades 2012 av Christian Ekman och Fredric Westerdahl och har sedan dess haft en snabb och lönsam tillväxt. Martin Appelfeldt gick in som delägare under 2013 och tillförde då bolaget viktig kunskap och erfarenhet inom finans, juridik och IR.

Zidcores strategi

Zidcore är en verksamhet där vi aktivt utvecklar e-handelssiter till marknadsmässiga dominanter med målsättningen att avyttra då kritisk massa uppnåtts. Med andra ord är vi en plantskola för e-handel. Hos Zidcore ska kunderna kunna luta sig tillbaka och känna sig trygga i att de får rätt produkt till rätt pris kombinerat med bästa tänkbara service och rådgivning.

Zidcore nominerade till EY Entrepreneur Of The Year

Vi kan med stor glädje meddela att Zidcore AB är en av de nominerade till EY Entrepreneur of the year.

EY om utmärkelsen

Framgångsrika entreprenörer stimulerar ekonomisk tillväxt över hela världen. EY arrangerar årligen utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i drygt 60 länder. Syftet är att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Utmärkelsen ska även inspirera morgondagens entreprenörer.

EY startade EY Entrepreneur Of The Year i USA redan 1986. I Sverige började utmärkelsen att delas ut 1995 under namnet Årets Entreprenör. Sedan 2001 heter utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year och delas ut regionalt, nationellt och internationellt. Under åren har EY haft privilegiet att möta och arbeta med världens mest framgångsrika entreprenörer. Det har lett till en djup insikt om denna dynamiska grupp, som oavsett bransch och bakgrund, karaktäriseras av liknande beteendemönster och tankesätt.

Ett axplock av våra kunder

Zidcore Gasell EY